De succesvolle formule van de Bonte Avonden die afgelopen jaren is opgebouwd, wordt dit jaar in een vernieuwde vorm in het Hof van Solms onder een vernieuwd bestuur voortgezet. De organisatie, de deelnemers en het personeel werken allemaal op vrijwillige basis mee aan dit evenement, waar verspreid over 2 dagen 500 bezoekers worden verwacht.

Tegenover de hoge kosten voor zaalhuur, licht, geluid en aankleding staan de inkomsten van kaartverkoop en horeca-inkomsten. Helaas is hiermee de begroting niet dekkend en zijn wij mede afhankelijk van sponsors. Hiervoor willen wij graag een beroep doen op het Oirschotse bedrijfsleven, dat carnaval in het algemeen en de Bonte Avonden in het bijzonder een warm hart toedraagt. Wij hopen dat we hierbij ook op uw steun kunnen rekenen.

U kunt onze brochure aanvragen, waarin u meer informatie vindt over de sponsormogelijkheden en de voordelen die wij u kunnen bieden.
Wij hopen van harte dat we op uw steun mogen rekenen. Zo kunnen wij samen met de artiesten, vrijwilligers en sponsoren, verder bouwen aan dit feestelijke Oirschotse evenement.