Op het Skôn elluf elluf bal heeft Joyce Vogels, voorzitter van de Bonte Avonden, het nieuwe motto èn de nieuwe invulling van de Bonte Avonden gepresenteerd. Ze lichtte daar een tipje van de sluier op over de Bonte Avonden 2018. Want er gaat wat veranderen… en sommige dingen veranderen juist níet, lees maar mee.

Wat verandert er niet? De Bonte Avonden blijven De Bonte Avonden, voor en door Oirschot. Het blijft nog steeds de opwarmer voor carnaval, 1 week vóór de carnaval, dus op vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari.
Wel gaan ze verhuizen, de Bonte Avonden 2018 vinden plaats in het Hof van Solms. Er wordt nog steeds een afwisselend programma van hoog niveau gegarandeerd.

Maar, na een traditionele start met een programma waarbij de Tonpraters niet zullen ontbreken, gaat het publiek kiezen. In het tweede deel van de avond draaien er verschillende programma’s in verschillende zalen. De Bonte Avonden sluiten af met een knallende afterparty. Vanaf 23.00 uur is het Hof van Solms vrij toegankelijk voor iedereen. Er blijft ook ruimte voor de mensen die rustig wat willen napraten met een drankje.

De Bonte Avonden 2018 worden gevierd onder een eigen motto. Een motto dat duidelijk maakt dat er een nieuwe koers wordt gevaren, maar de oude koers niet overboord wordt gezet. Een motto waarmee de aansluiting wordt gezocht bij het Skôn Orre Gatse motto. In 2018 zullen de Bonte Avonden worden gehouden onder het motto: “Het roer om, wij zien het zitten”.

Let op: het aantal plaatsen is komend jaar beperkter dan bij eerdere edities! Wilt u deze spectaculaire editie van de Bonte Avonden niet missen, koop dan op tijd uw kaartjes.