Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 wordt het Hof van Solms omgetoverd tot een heus Circus waar de bezoekers twee avonden lang kunnen genieten van tonproaters, humoristische sketches, zang en dans.

Zoals inmiddels traditie is wordt het Hof van Solms geheel in stijl aangekleed. Verwacht dit jaar dus leeuwentemmers, clowns en nog veel meer!

Nieuw dit jaar is dat het volledige programma boven in de zaal plaatsvindt. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een goed gevuld programma neer te zetten. Met oude bekenden en nieuwe namen (waaronder enkele debutanten) staat er weer een avondvullend en afwisselend programma op de planken.

Na het programma boven verhuizen we met zijn allen naar beneden voor de altijd gezellige afterparty. Daar kun je nog even het dak eraf kunt feesten met A-Meezing en de Redtband, of onder het genot van een drankje rustig napraten over de avond. De keuze is aan jou!

De Bonte Avonden vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 bij het Hof van Solms. De voorstelling begint om 20:00 uur. De zaal gaat om 19:00 uur open. Kom op tijd, ook buiten is er weer van alles te zien! Het publiek wordt van harte uitgenodigd om verkleed naar de voorstellingen te komen. Aan de beste, leukste of meest origineel verklede individueel of groep wordt een leuke prijs uitgereikt.

De kaartverkoop (€ 12,50 per stuk) begint op 11 januari 2020 om 11:11 precies bij het proeflokaal Vandeoirsprong. Vanaf 12 januari 2020 zijn kaarten (voor zover nog beschikbaar) ook te koop bij Mitra Hans & Hans in Oirschot.

De afterparty (vanaf 22:30 uur) is gratis toegankelijk.