De Bonte Avonden, traditioneel de opwarmer voor carnaval, zullen in 2021 geen doorgang vinden. Het bestuur van de Stichting Bonte Avonden Skôn Orre Gat heeft zich helaas genoodzaakt gezien die beslissing te nemen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Een moeilijke beslissing, maar helaas kan het volgens ons niet anders. Door de steeds wisselende voorschriften vanuit de overheid zijn er op dit moment te veel onzekerheden om een spectaculaire show van hoge kwaliteit te kunnen garanderen, wat voor ons een absolute voorwaarde is. De Bonte Avonden worden neergezet door vrijwilligers. Als bestuur vinden wij dat we van hen niet kunnen vragen om veel tijd en energie te steken in de voorbereidingen, terwijl er een risico is dat dat de show wegens gewijzigde regels op het laatste moment niet kan doorgaan. Daarnaast willen wij niet bijdragen aan de verspreiding van het coronavirus door veel mensen bij elkaar te brengen.

De Stichting Bonte Avonden Skôn Orre Gat gaat zich actief richten op de Bonte Avonden 2022. Onder meer gaan op zoek naar deelnemers, een thema, vrijwilligers, liedjes enzovoorts. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij je steentje bijdragen aan de Bonte Avonden 2022? Neem dan contact op via info@bonte-avonden.nl.