Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 vindt alweer de 20e editie van de Bonte Avonden plaats. Je kunt dan als vanouds weer genieten van talent van Oirschotse bodem. Voor deze 20e editie pakken we uit met een extra feestelijk programma èn een nieuwe locatie.

En niet zomaar een nieuwe locatie, maar een gloednieuwe carnavalslocatie in Oirschot: het Carnavalstheater op de Markt. Stichting Bonte Avonden Skôn Orre Gat en de Stichting Skôn Orre Gat hebben de handen ineen geslagen en zijn een intensieve samenwerking gestart om het carnaval in Oirschot naar een nieuw plan te tillen.

Dat start met de Bonte Avonden: traditioneel de opwarmer voor carnaval. Met ons thema ‘Glitter & Glamour’ sluiten we aan bij het Skôn Orre Gatse motto: Dees Joar Dubbel en Dik. Denk aan Las Vegas, glitter, vuur, confettikanonnen en rook, alles om er een geweldig knalfeest van te maken! Het Carnavalstheater zal geheel in stijl worden aangekleed. Voor het best verklede individu of de best verklede groep is er ook een mooie prijs te winnen, dus kom vooral verkleed. Tip: (ver)kleed je naar het thema voor bonuspunten!

Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar vast staat dat de avond gevuld zal zijn met humor, muziek en dans. Na een spectaculaire opening zullen vijf tonproaters in de ton laten horen wat zij zoal meemaken. Onder hen zijn maar liefst drie debutanten. Ook voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd en deze is dit jaar op geheel nieuwe wijze ingevuld. Na het programma kun je de beentjes nog even losgooien op de afterparty. En dan… ben je helemaal opgewarmd voor de carnaval!

De Bonte Avonden vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023. De zaal is open vanaf 19:00 uur, de voorstelling begint om 20:00 uur stipt.

De kaartverkoop start op 14 januari 2023 om 11:11 uur in een Mini Carnavalstheater op de Markt in Oirschot. Daarna zijn kaarten verkrijgbaar bij Mitra Drankenspeciaalzaak Hans en Hans Oirschot en bij Hubo XL Van de Wal, of online via deze link (online kaarten excl. servicekosten). De kaarten kosten € 15,- per stuk.