Het lijkt nu nog ver weg, maar op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari vinden alweer de Bonte Avonden plaats. Voor de derde keer in het mooie Hof van Solms. Onder het motto: ‘Het is een circus!’ wordt weer alles uit de kast getrokken om Oirschot alvast op te warmen voor de carnaval.

Maar… de organisatie van de Bonte Avonden 2020 moet zich nu al in allerlei bochten wringen om een volledig programma op het podium te krijgen. Het animo onder de deelnemers is helaas laag. Te laag. Ondanks alle acrobatische toeren die de organisatie hebben uitgehaald, ziet het ernaar uit dat het misschien niet gaat lukken om in 2020 een goed gevuld en kwalitatief hoogwaardig programma op de bühne te brengen.

Daarom deze oproep
Dus hang jij graag de clown uit, ben jij een fantastische acrobaat, jongleur, vuurspuwer, of ben jij een geboren tonprater? Zet jij een geweldige sketch op de planken? Of kun je iets anders en wil jij op het podium staan bij de Bonte Avonden 2020? Meld je dan aan.

Neem contact op met de Stichting Bonte Avonden Skôn Orre Gat via deelnemers@bonte-avonden.nl. Je kunt dan eens vrijblijvend aansluiten bij één van de vergaderingen of eerst meer informatie krijgen. Als je in de mail aangeeft wat je wilt, neemt de organisatie vervolgens contact met je op.

Bron: https://www.oirschotsweekjournaal.nl/nieuws/algemeen/848119/bonte-avonden-het-is-een-circus-