Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2012 wordt al weer de tiende editie van de Bonte Avonden gehouden. De organisatie van de Bonte Avonden zoekt nog mensen die een bijdrage willen leveren aan dit inmiddels wijd en zijd bekend staande evenement. Wie zin heeft om mee te denken, op te treden of op een andere manier een bijdrage te leveren aan de Bonte Avonden 2012 is van harte welkom op dinsdag 20 september om 20.00 uur in Sportcentrum de Kemmer.

De Bonte Avonden worden een week voor carnaval gehouden. Gedurende twee voorstellingen treden er in Sportcentrum De Kemmer weer een keur aan Oirschotse artiesten op voor meer dan duizend bezoekers. Motto van de Bonte Avonden 2012 is: “Skôn Orregat op zunne kop”. De avond wordt ingevuld met tonproaters, afgewisseld met muzikale acts en optredens, allemaal met een carnavelesk tintje.
Het unieke van de Bonte Avonden is dat alle artiesten uit de kerkdorpen van Oirschot komen. Een evenement voor en door Oirschottenaren. Tevens is het uniek dat iedere artiest een coach krijgt. Onder deskundige begeleiding wordt er bijbeschaafd (is het niet: bijgeschaafd?), overlegd en gerepeteerd zodat de aanwezige talenten volledig tot hun recht komen. Het is bovenal gezellig. Alle deelnemers maken samen het programma en helpen elkaar met ideeën. Zo kunnen ook minder ervaren deelnemers een mooie act verzorgen.

Wie meer wil weten over deelname aan de Bonte Avonden kan contact opnemen met Toon Gloudemans (tel: 06-18320071 / toongloudemans@chello.nl) of Gerard van Kollenburg (tel: 0499-573462 / theagerard_kol@hotmail.com) van de deelnemerscommissie.

[facebook_ilike]